Cursos Regulars 2019-2020

Ple de Swing ja ha preparat els cursos del segon trimestre de LINDY HOP, BALBOA i JAZZ STEPS al MASNOU!

INFORMACIÓ DEL CURS DE LINDY HOP, BALBOA I JAZZ STEPS:

El Lindy Hop és un ball en parella que es balla a ritme de música swing, nascut a finals dels anys 20.

El Balboa és un ball de swing que va gaudir de gran popularitat durant els anys 30 i 40. Es balla a ritme de música swing. El pas bàsic és molt petit i ocupa molt poc espai, permetent ballar ritmes molt ràpids, però també lents (Slow Balboa). Podeu veure un exemple aquí (amb la professora del curs).

El Jazz Steps és un ball individual amb una mica més d’antiguitat que el lindy hop. El seu estil us recordarà el dels feliços i bojos anys 20. Els passos requereixen força coordinació i  la dificultat és variable (de molt fàcil a força complicats). Nosaltres farem passos senzillets. Mira un exemple de gent que ha ballat el primer trimestre aquí (amb la professora del curs).

Els cursos que oferim als nostres associats per al 2n Trimestre del curs 2019-2020 són els següents:

  • Balboa Nivell Iniciats (amb la Glòria Garcia). Per a gent que  ha ballat  unes vuit hores. Els DIJOUS de les 19.30h fins les 21h. 6 classes de 90 minuts els dies :  6 i 30 de gener; 13 i 27 de febrer; i 5 i 19 de març.
  • Lindy Hop Nivell Iniciats (amb el Rodrigo Milla i la Vicky Ferré). Per a gent que  ha ballat un trimestre . Els DIJOUS des de les 19h fins les 20h
  • Lindy Hop Nivell Intermig (amb el Rodrigo Milla i la Vicky Ferré). Per a gent que  porta anys ballant . DIJOUS, 20h a 21h els dies 16 i 23 de gener; 6 i 20 de febrer; i 12 i 26 de març.
  • Jazz Steps (amb la Rosa Naudí). Per iniciar-se o adquirir més pràctica i coordinació en el ball de forma individual. Els DIMARTS de 20h a 21h

Dimarts 17 de març  de 20.30h a 21h i dijous 2 d’abril de 19.30h a 21h farem pica-pica i ball social.

El cost dels cursos depèn del nombre final d’alumnes, però, en ser una associació, resulten força econòmics. El pagament es farà efectiu una vegada hagi començat el curs. No és imprescindible tenir parella de ball per a inscriure-s’hi, però si hi hagués massa persones desaparellades, s’obrirà una llista d’espera, seguint l’ordre d’inscripció.

No oblidis que, si no tens plaça per ballar en parella, pots seguir el curs de Jazz Steps, que és individual.

Una vegada finalitzat el trimestre, fem una ballada amb pica-pica, oberta a tots els membres de l’associació, de 19 a 22 hores, aproximadament, per tal de conèixer-nos i ballar. 

Fer qualsevol curs implica també associar-se a Ple de Swing (pots consultar els avantatges d’associar-t’hi aquí).  La quota de soci de Ple de Swing és de 10€  per any natural (5€ per a les altes de soci a partir del mes de juliol).

En el formulari de preinscripció veuràs que cal indicar si ets líder o follower (només en els cursos de Lindy Hop, en Jazz steps és indiferent), és a dir, si vols guiar o seguir. També pots indicar que t’interessa venir com a taxi (líder que té un nivell superior al del curs i que va per fer parella amb un/una follower que no en té). Tradicionalment, líder és un noi i follower una noia; però, si ets una noia i vols fer de líder, també ho pots fer.

Fes la inscripció en el següent formulari

Tots els cursos regulars es realitzen a l’equipament municipal Els Vienesos  (c/Segarra, 12) del Masnou.

Per a qualsevol informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu-e  secretariapledeswing@gmail.com

Enguany, també farem  cursos monogràfics amb un preu supereduït per a tots els membres de l’associació.

Nota sobre els taxis. Els taxis interessats tenen un nivell de ball superior al del curs en què volen ballar. Poden assistir gratuïtament, amb la condició de fer-se socis de l’associació. Només s’accepten taxis quan queden followers desaparellades. Cal que també facin la inscripció per tenir-ne constància.