INOBLIDABLE BALLADA DE MAIG!!!!!

Va ser un plaer rebre als amics que no fallen mai, sorpreses d’última hora i cares noves en aquest diumenge calorós de maig! De nou van tornar a sonar els vinils gràcies a la comissió pinxaswing que són fantàstics i vem gaudir per fi de la súper ballada tant esperada.

A la una vem parar la ballada i ben guapos, habillats amb màscares i amb la companyia inseparable del gran Frankie vem començar el Big Shim sham a ritme d’un Stompin’ at the Savoy on el ballarí va cantant els passos. En formació com les millors comanyies de claqué vem omplir la plaça d’Ocata de push, push, cross over, freeze, dance, boogie backs and forwards, shorties George… però sobretot de moltes ganes!!!

Realment han valgut la pena tots els preparatius que han significat la ballada d’aquest mes de maig dins els actes en commemoració del LIndy Hop Day Catalunya. Les màscares de l’Elma i el Pablo, les xapes d’en Joan, en Frankie d’en Gerard, les reunions i preparatius de la Susana, la Dina, en Manel, la Marisa, les recomanacions d’estil de la Rosa, el tinglado de la música muntat per en Ricard, en Gerard, en Joan i en Lluís, l’Àngels i la clau!!

Ja veieu que hi ha un munt de gent plenísssima de swing que s’ho curra de valent però també un munt de hoppers i amics que ho fan possible venint a ballar, participant i passant-s’ho bé. MOLTES GRÀCIES A TOTS i TOTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fotos: Joan Garcia, Silvia Serrano, Mercè Sánchez, Anna Gallego, Rosa Iborra i Pablo Ventrici.

Gràcies a l’Ajuntament del Masnou i al Petit Cafè.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis