DECÀLEG DEL BON SHIMSHAMER@ PLEDESWING SPECIAL LDHC!!!!

LHD_ple de swing_02

Hem pensat que no estava de més un repasset a uns quants punts claus i imprescindibles per ser un súper shimshamer@ ple de swing.

Potser ara quan ho llegiu només tindreu alguns punts assolits, però no us preocupeu teniu 1 SETMANA per posar fil a l’agulla i arribar preparadíssssim/es a la cita.

Ah! L’ordre dels factors no altera el producte!

1. Venir amb moltes ganes de ballar per què de 12 a 14h el shim sham serà la cirereta però el bon swing sonarà a dojo des dels vinils dels genets pinxaswing.

2. Anar ben guapus i guapes. Amb els vostres elàstics, les gorres, les faldilletes, les flors, sabates… ja sabeu allò que fa lindy. I quin goig que fan ens diran les iaies i les tietes!

3. Venir ben practicat de casa. El shim sham és una coreografia molt coneguda però sempre queda algú que no està segur del tot i sempre va bé repassar-la per això teniu l’opció de practicar a casa amb el video del Frankie cantant amb ell push, push cross over o venir dimarts vinent, 12 de maig als Vienesos de 21h a 22h a assajar-la amb nosaltres. Va que riurem una estona!

4. Atenció! El bon shimshamero practica amb la música que farem servir. Es tracta d’una divertida versió de l’Stompin’ at the Savoy on el Manning també va cantant els passos.

5. Què dius, que tot això ja ho tens però que no saps perquè ho farem? això del LHDC et sona a xino i quan parlem d’en Frankie et penses que és el que punxa? Vine preparat, allò imprescindible ho tens aquí.

6. Preveiem una mica de caloreta i tenint el mar al costat un bon pledeswing sempre porta el banyador i la tovallola per si de cas… galleda i pala, ulleres i peus d’ànec opcionals.

7. Com que sempre s’ens acaba fent tard i després del banyet s’obre la gana què us sembla si cadascú es porta el picnic i ens quedem a dinar a la platja?

8. No us podeu oblidar alguna cosa que us identifiqui amb el postre grup o associació, una xapa, una samarreta, una bossa… Ens fa molta il·lusió rebre gent de procedències ben variades!

9. Escampa la info d’aquesta ballada tant expecial entre els teus amics hoppers, via twitter, facebook, senyals de fum o morse. A nosaltres la que més ens agrada és aquella en que et poses al davant de l’altre i amb aquells ulls d’emoció que sabem fer els hoppers i la veu entretallada el/la convides personalment a venir a Ocata, aquella plaça tant xula prop del mar, a ballar. Sempre funciona!

10. Porta la càmera de fotos, el vídeo i tota l’artilleria pesada per immortalitzar la ballada. I esclar, com que tu estarás ballant, convida a familiars, amics, veïns o companys de feina a fotografiar i gravar la ballada. Ei, que ells també podran participar!! encara que no sàpiguen la coreo poden acompanyar-nos fent-nos de claca, a l’estil pinya castellera.

Ja ho tens?

Fins diumenge!!!!

Anuncis