LA PRIMAVERA LA SANG SWINGUERA ALTERA!!!!

IMG_20150324_214645Aquesta setmana s’han acabat les classes del segon trimestre i després de la vacances de Pasqua encararem el tercer trimestre amb cursos, ballades i nous esdeveniments. I és que hem entrat a la primavera i la sang swinguera s’altera!!!

CURSOS

Tots els cursos començaran la setmana del 6 d’abril i s’acabaran la del 15 de juny (11 sessions d’1 hora) i es fan al centre cívic Els Vienesos.

Continuem amb jazz steps els dimarts de 20h a 21h. Aquest curs està obert a tothom, no hi ha requisits de nivell. Podeu venir a provar la classe el primer dia, el dimarts 7 d’abril, enviant prèviament un mail a secretaria.pledeswing@gmail.com.

També continuen les classes de lindy hop els dijous. De 20h a 21h nivell Inicial 3 i de 21h a 22h nivell Intermig 3. Només hi ha alguna plaça per Inicial 3, si hi esteu interessats escriviu a secretaria.pledeswing@gmail.com.

Com ja sabeu per a fer les cursos cal ser soci, que vol dir pagar una quota anual de 10€. Trobareu tota la informació a la pestanya superior Participar i fer-se soci.

BALLADES I ESDEVENIMENTS

Teniu tota la informació de les Ballades regulars a la pestanya corresponent però APUNTEU!!!!!

EL PROPER LindyLucy  SERÀ EL DIVENDRES 10 d’abril!!!!!!!  (Per setmana Santa està tancat)

Segur que aquest nou trimestre durà moltes més coses com que la ballada a la Pl. d’Ocata del 17 de Maig es farà dins els actes del LINDY HOP DAY CATALUNYA per això hi haurà alguna sorpresa i esperem ser mooolts per a compartir-la o la Festa major de St Peres en que farem “ballada” grossa… Estigueu atents que us n’anirem informant!!!!!!

Anuncis