PLE DE SWING S’AFEGEIX AL LINDY HOP DAY CATALUNYA!!!

LHD_ple de swing v2

Des de l’any passat es celebra el World Lindy Hop Day que commemora el naixement de Frankie Manning (Florida 1914 – N.Y. 2009). Aquest ballarí i coreògraf ha estat una de les figures fonamentals del Lindy hop. El va renovar, el coreografià, contribuí a la seva introducció a les sales de ball i al cinema així com a la seva difusió arreu del món. Podeu saber una mica més d’ell en aquest post.

Aquest any la seu del WLHD serà la ciutat de Roma que entre el 21 i el 26 de maig acollirà lindyhoppers de tot el món. Catalunya es suma a aquesta celebració del 16 al 31 de maig amb el Lindy Hop Day Catalunya organitzat per BCNswing. Hi haurà ballades especials, festes i concerts. Podeu trobar tota la informació a la seva web, al facebook o al twitter.

Ple de swing volem participar d’aquesta gran festa, per això organitzarem una ballada especial el diumenge 17 de maig a la pl. d’Ocata de 12h a 14h. Us convidem a sumar-vos-hi, guardeu-vos aquesta data hoppers, serà divertit i molt especial! I hi haurà sorpreses. Estigueu atents que us anirem informant.

Durant la preparació de l’esdeveniment obrirem una pestanya permanent a la part superior de la nostra portada on hi podreu trobar tota la informació, links i novetats relacionades amb LHDC i Ple de swing.

Seguim!

Anuncis