CALENDARI DEL TRIMESTRE PENJAT!!

Finalment hem tancat el calendari d’activitats del segon trimestre del curs 2014-15!!!

El podeu trobar penjat en la darrera pestanya que hi ha a la part superior de la pàgina, sota la capçalera. Obriu-lo i veureu que ve plenet, plenet.

Per començar ja tenia en marxa els tres cursos regulars que vem iniciar a l’octubre. També hi trobareu les ballades fixes que ja coneixeu: primer divendres de mes LINDYLUCY i tercer diumenge de mes PL. D’OCATA. A aquestes dues s’hi ha afegit una ballada a Ca n’Humet. Com ja sabeu, Ple de swing col·labora en l’organització d’un curs obert ( encara per concretar) i gratuït a l’espai jove d’aquests equipaments municipals i que es tancarà amb una ballada.

Si, si,  us hi heu fixat bé!!  El cap de setmana que hi ha el curset-ballada a Ca n’Humet, el 7-8 de març, és el mateix que hi ha LindyLucy i que també hem programat un curs intensiu de “connexió”. Ens hem tornat bojos?? Potser una mica… Serà una mena de Masnou Swing Festival!

El curs intesiu de connexió està destinat als socis que tinguin un nivell de lindy hop mig-avançat, o sigui més d’un any i mig ballant. Caldrà apuntar-s’hi en parella i el cost per persona serà de 15€. Quan s’obrin les inscripcions us ho farem saber ja que les places seran limitades.

Plensde i seguidors, sabem que mentre llegiu això els ulls us estan fent pampallugues, esteu a punt de saltar de la cadira i posar-vos a ballar i ja somnieu en el Masnou Swing Festival. I si sabessiu el que ja hem pensat pel tercer trimestre…

Tenim unes ganes inmenses de compartir-ho amb tots vosaltres i amb tothom a qui volgueu convidar. Ens ballem, oi?!

CALENDARI 2T 2014-15

Per més informació: secretaria.pledeswing@gmail.com