ÈXIT DEL SWING DE FESTA!

Diumenge la pluja va fer un parell d’aparicions que ens van fer apilonar sota les carpes i els arbres i treure les escombres per dispersar bassals però també ens va deixar un vespre fresc i perfecte per a una vetllada de swing  de Festa Major.

Des de les 7 de la tarda, la Plaça dels Països Catalans del Masnou es va omplir de gent amb moltes ganes d’aprendre els seus primers passos de lindy i acabar ballant una petita coreografia amb la Maria i en Manel.

A quarts de 10, amb el cel descobert, l’escenari i la pista secs, els músics preparats i els lindyhoppers expectants, va començar la ballada amb la música en directe del grup Hellzapoppin’ que va venir en formació de quintet. Amb l’Octavi Coronado a la veu, Federico Mazzanti al piano, Guillem Jubany a la guitarra, Joan Martí al contrabaix i en Carles Guberna, a la bateria .

Va ser un luxe pels socis de Ple de Swing i els balladors i balladores vinguts de Canet, la Garriga , Barcelona i altres llocs del Maresme i rodalies, ballar el repertori d’estàndars de jazz en clau de swing que els Hellzapoppin’ van tocar amb tempos variats i molt ballables. 

També vam poder comptar amb la fantàstica organització (so, ambientació, servei de barra…) dels companys de l’entitat Anacrusa.

Moltes gràcies a tothom per la participació, el bon rotllo (malgrat que Sant Pere va fer de les seves, era el seu dia!) i les ganes de ballar.

Ens veiem el diumenge 20 de juliol, de 19h a 21h, a la Plaça d’Ocata!

 

 

Anuncis